Η Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος

Petite Perle 300×250

Το κύμα αποχωρήσεων που πλανάται στην Παρί Σεν Ζερμέν υπόσχεται να είναι θεαματικό. Ανυπομονώντας να ανανεώσει ένα γερασμένο και κορεσμένο ρόστερ, ο σύλλογος της πρωτεύουσας έχει ήδη στοχεύσει τους παίκτες που θα ήθελε να αποχωριστεί, ξεκινώντας από τον Άνχελ Ντι Μαρία, του οποίου το συμβόλαιο μάλλον δεν θα ανανεωθεί.

Ο Αργεντινός δεν είναι πάντως ο μόνος, αφού στο στόχαστρο βρίσκονται και δύο συμπατριώτες του, ο Μάουρο Ικάρντι και ο Λεάντρο Παρέδες, ενώ οι Λαϊβίν Κουρζάβα, Κόλιν Νταγκμπά και Γιούλιαν Ντράξλερ είναι επίσης στην ίδια… μοίρα.

Όλοι αυτοί, όμως, θα είναι δύσκολο να εκτοπιστούν, κυρίως λόγω των παχυλών συμβολαίων τους. Η Le Parisien προσθέτει ωστόσο ότι και ο Σέρχιο Ράμος είναι ένας από τους παίκτες για τους οποίους η Παρί ψάχνει διέξοδο.

Πρόσφατα ερωτηθείς για το μέλλον του, ο 36χρονος Ισπανός αμυντικός είχε επιβεβαιώσει την επιθυμία του να συνεχίσει την περιπέτεια στη Γαλλία (έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023).

«Θα ήθελα να παίξω από 4 έως 5 χρόνια σε υψηλό επίπεδο και μετά να έχω μια άλλη εμπειρία. Έχω δύο χρόνια στο Παρίσι, θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε τρία και μετά θα δούμε. Όσο κρατάει η φυσική κατάσταση νομίζω ότι μπορώ να κρατήσω το μυαλό μου συγκεντρωμένο», είπε στο Prime Video στις 11 Απριλίου.

Μια ευχή που πάντως θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Με 7,3 εκατ. ευρώ τη σεζόν, ο Ράμος ξέρει πολύ καλά ότι μάλλον δεν θα γίνει καλύτερος αλλού, εκτός από το ότι το συνολικό του ρεκόρ είναι καταστροφικό.

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει εμφανιστεί μόλις οκτώ φορές (τις μισές ως βασικός) με τη φανέλα της παρισινής ομάδας αυτή τη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις.

Πολύ λίγες για έναν παίκτη που ο σύλλογος πλήρωσε τόσο πολύ και υποτίθεται ότι θα έφερνε την εμπειρία του στους καθοριστικούς αγώνες (δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι Champions League αυτή τη σεζόν).

Η Παρί Σεν Ζερμέν, λοιπόν, λογικά επιδιώκει να ξεφορτωθεί τον έμπειρο Ισπανό αμυντικό, που έβγαλε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Μένει να δούμε όμως αν θα προκύψει και κάποια άλλη επιλογή, εκτός από έναν φιλικό τερματισμό της συνεργασίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ