Super League 2: Ο Λεβαδειακός κατοχύρωσε την πρωτιά

Petite Perle 300×250

Ο Λεβαδειακός «κλείδωσε» ουσιαστικά την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου της Super League 2 και τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική, η ομάδα της Βοιωτίας νίκησε με ανατροπή 2-1 το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Καλλιθέα, η οποία έχει ακόμη να δώσει τρία ματς.

Ακόμη μία νίκη των «πρασίνων» ή οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια της αθηναϊκής ομάδας θα «σφραγίσει» και μαθηματικά την πρωτιά του Λεβαδειακού.

Αιγάλεω - Λεβαδειακός 1-2: Με το ένα πόδι στα μπαράζ οι Βοιωτοί

Στο σημερινό ματς, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35΄ με τον Αρναρέλλη, αλλά οι Βοιωτοί απάντησαν σχεδόν άμεσα (40΄) με τον Συμελίδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77΄ ο Μυτίδης, με τον Κύπριο σέντερ φορ να αποδεικνύεται «χρυσή αλλαγή» του Γιάννη Ταουσιάνη, καθώς είχε αντικαταστήσει νωρίτερα τον Μπαρμπόσα.

Εξάλλου, σε άλλη εξ αναβολής αναμέτρηση (για την 26η ημέρα), η ΑΕΚ Β΄ με σκόρερ τους Παρρά και Μπάμπη επικράτησε 2-1 στην Ιεράπετρα του τοπικού ΟΦΙ, που αρχίζει πλέον να… ανησυχεί για το μέλλον του στην κατηγορία.

«Φωτιά» στη μάχη της παραμονής στη Super League 2 έβαλαν τα σημερινά εξ αναβολής παιχνίδια του Α΄ ομίλου. Σε αναμέτρηση που εκκρεμούσε από τη 2η αγωνιστική, η Καβάλα με δύο γκολ του Σταμένκοβιτς νίκησε 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας και πλησίασε σε σπόσταση ενός βαθμού τη 13η θέση (που ισοδυναμεί με σωτηρία).

Εκεί βρίσκεται ο Πιερικός, ο οποίος χάρη σε τέρμα του Κανούλα στις καθυστερήσεις γλίτωσε το βαθμό (2-2) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι έχει προβάδισμα παραμονής.

Την ίδια ώρα, για τους «ερυθρόλευκους» της Θεσσαλίας το σοκ της ισοφάρισης στο φινάλε του αγώνα στην Κατερίνη, πιθανότατα τους στέλνει στη Γ΄ Εθνική.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ