Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Champions League

Petite Perle 300×250

Οι πωλήσεις εισιτηρίων για τον τελικό του UEFA Champions League του 2022 ξεκίνησαν αποκλειστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της UEFA και θα διαρκέσουν έως το απόγευμα (15:00) της 28ης Απριλίου.

Ως συνήθως, στους οπαδούς των δύο ομάδων και στο ευρύ κοινό απονέμονται τα περισσότερα εισιτήρια για το καταληκτικό παιχνίδι της διοργάνωσης, που φέτος θα διεξαχθεί στο «Σταντ ντε Φρανς» στο Παρίσι, το Σάββατο 28 Μαΐου (22:00).

Συνολικά 52.000 από τα 75.000 εισιτήρια (η χωρητικότητα του γηπέδου για τον τελικό) θα είναι διαθέσιμα για τους φιλάθλους και το ευρύ κοινό. Οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό θα λάβουν από 20.000 εισιτήρια η καθεμία, ενώ 12.000 εισιτήρια θα διατεθούν προς πώληση σε φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, μέσω της UEFA.com.

Δέκα χιλιάδες εισιτήρια που προορίζονται για οπαδούς των δύο ομάδων θα προσφερθούν δωρεάν για να ανταμείψουν την πιστή υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η διαδικασία πώλησης και εκχώρησης εισιτηρίων που προορίζονται για τους οπαδούς των φιναλίστ θα οργανωθεί από τους εμπλεκόμενους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένης της εκχώρησης δωρεάν εισιτηρίων.

Τα υπόλοιπα εισιτήρια προορίζονται για την τοπική οργανωτική δομή, την UEFA και τις εθνικές Ενώσεις, τους εμπορικούς εταίρους και τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, καθώς και το επίσημο πρόγραμμα φιλοξενίας που διατίθεται επίσης στο UEFA.com.

Στη διαδικασία πώλησης μέσω του UEFA.com, τα εισιτήρια δεν θα πωλούνται με σειρά προτεραιότητας. Αντίθετα, θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την απονομή εισιτηρίων μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων.

Οι κατηγορίες τιμών των εισιτηρίων για το ευρύ κοινό είναι:

  • Κατηγορία 4: 70 €
  • Κατηγορία 3: 180 €
  • Κατηγορία 2: 490 €
  • Κατηγορία 1: 690 €

Εισιτήρια προσβασιμότητας για θεατές με ειδικές ανάγκες διατίθενται με κόστος 70 ευρώ (η τιμή του εισιτηρίου είναι στην κατηγορία 4 και το συνοδευτικό εισιτήριο παρέχεται δωρεάν).

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για έως και δύο εισιτήρια ανά άτομο. Τα εισιτήρια θα είναι εξατομικευμένα και κάθε αιτών υποχρεούται να παρέχει τα προσωπικά στοιχεία του και τα στοιχεία του επισκέπτη στην πύλη εισιτηρίων.

Μέχρι τις 6 Μαΐου 2022 θα ενημερωθούν μέσω email εάν η αίτησή τους έγινε αποδεκτή ή όχι. Οι αιτούντες θα μπορούν επίσης να ελέγχουν την κατάσταση της αίτησής τους στην πύλη εισιτηρίων με τα στοιχεία σύνδεσής τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ