Αγία Πελαγία: Πότε θα συνδεθούν οι επιχειρηματίες στον βιολογικό;

Petite Perle 300×250

Η σεζόν για το Μαλεβίζι ξεκινά και ήδη πολλοί επιχειρηματίες έχουν ανοίξει τις τουριστικές τους επιχειρήσεις.

Το ίδιο θέλουν να κάνουν και επιχειρηματίες της Αγίας Πελαγίας που από φέτος θα αλλάξει ριζικά η λειτουργία των καταστημάτων τους καθώς θα συνδεθούν με τον βιολογικό καθαρισμό.

Το θέμα που θέτουν οι ίδιοι, είναι πότε θα γίνει αυτό; Η Φωνή του Μαλεβιζίου δέχτηκε τηλεφωνήματα διαμαρτυριών με αυτό το ερώτημα με πολλούς να δηλώνουν ότι η καθυστέρηση αποτελεί εμπόδιο για την έναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων τους, την ίδια ώρα που οι ίδιοι ακολούθησαν τα βήματα που έπρεπε για τη σύνδεσή τους.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, Τάσος Λιαδάκης, με τον οποίο επικοινώνησε η Φωνή Μαλεβιζίου απάντησε ότι γνωρίζει το θέμα που θέτουν οι επιχειρηματίες – έχει γίνει κι ο ίδιος δέκτης παραπόνων- όμως να γίνει η σύνδεση πρέπει να προηγηθεί η τελική δοκιμή στις μεμβράνες . Διαδικασία που θα γίνει από ειδικό κλιμάκιο που θα έρθει από την Αγγλία.

Υπάρχει μια καθυστέρηση ολίγων ημέρων, σύμφωνα με τον ίδιο, για αυτόν ακριβώς το λόγο, επειδή αναμένονται οι ειδικοί από την Αγγλία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους μέσα σε 10 ημέρες οι ειδικοί θα έχουν φτάσει εδώ και θα έχει λυθεί το θέμα.

Οι επιχειρηματίες μπορούν να ανοίξουν και να λειτουργούν με τις εκκενώσεις των βόθρων όπως γινόταν μέχρι σήμερα τονίζοντας ότι κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων που έχουν γίνει υπήρχε αυστηρή σύσταση που έλεγε στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής να μην κλείσουν τις τάπες των αποχετεύσεων μέχρι να γίνει αυτή η διαδικασία.

Οι συνδέσεις θα γίνουν μετά τις γενικές δοκιμές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ