Προχωρούν τα έργα στο Παλαιόκαστρο – Το ευχαριστώ του Πολιτιστικού Συλλόγου

Petite Perle 300×250

Στις εργασίες ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας

Με μεγάλη ικανοποίηση ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου, είδε χθες, 20/4/2022, να αλλάζει η εικόνα της παραλίας μας μέσα σε λίγες ώρες.

Η χθεσινή παρουσία του ίδιου του Δημάρχου Μαλεβιζίου, του κ. Μενέλαου Μποκέα, στο Παλαιόκαστρο, μας έδειξε την σοβαρότητα με την οποία η  Δημοτική Αρχή αντιμετώπισε και έλαβε υπόψιν όλες τις επιστολές με τα αιτήματά μας, τα τηλεφωνήματα και όλες τις συναντήσεις μας με τον Δήμαρχο και το επιτελείο του – και όπως χαρακτηριστικά είχε ο ίδιος δηλώσει σε μία εξ αυτών, ήμασταν ο μόνος Σύλλογος που είχε συναντήσει τόσες πολλές φορές. Γεγονός ενδεικτικό του δικού μας αγώνα και της αγάπης μας για τον τόπο.

Τα χθεσινά έργα αποκατάστασης και ανάπλασης της παραλίας ήταν θεωρούμε μόνο η αρχή και έρχονται να προστεθούν στον πρόσφατο πλευρικό καθαρισμό των δρόμων του Παλαιοκάστρου και γίνονται το σκαλοπάτι για τα επόμενα έργα και για τον μεγάλο μας στόχο, που είναι η λύση στο αποχετευτικό πρόβλημα του Παλαιοκάστρου.

Ένα έργο για το οποίο ο Δήμαρχος έχει προσωπικά δεσμευτεί να το φέρει εις πέρας και είμαστε βέβαιοι πως θα το πράξει. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος του κόστους των χθεσινών εργασιών προέρχεται από τα ιδία έσοδα του Παλαιοκάστρου και την άψογη συνεργασία μας με την ΜΑΕΔΗΜ. Η οποία συνεργασία  έφερε την τοποθέτηση των ξαπλωστρών και έδωσε τη δυνατότητα στο Παλαιόκαστρο να συνεισφέρει το ίδιο στην ανάπτυξή του.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για τη χθεσινή φυσική του παρουσία στο Παλαιόκαστρο αλλά και για το έργο του, όπως και τους Γιάννη Μαρή,πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ και Γιώργο Πετούση, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολιτικής Προστασίας,για την άψογη συνεργασία μας. Να ευχαριστήσουμε επίσης και τον κύριο Γιώργο Ρεράκη, δημοτικό σύμβουλο Ροδιάς και πρόεδρο της Αλμυρός Α.Ε., για την συνολική και ποικιλότροπη στήριξή του στο Σύλλογό μας.

Τέλος, να ενημερώσουμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Παλαιοκάστρου, ότι δεν επαναπαυόμαστε, με σύμμαχό μας την αγάπη για το Παλαιόκαστρο θα διεκδικούμε ανυποχώρητα όλα όσα ο τόπος χρειάζεται.

Με τιμή,
Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ