Το μήνυμα του προέδρου της ΠΕΔ Γιάννη Κουράκη για το Πάσχα

Petite Perle 300×250

«Με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, Γιάννης Κουράκης.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Η Ανάσταση του Ιησού αποτελεί ένα χαρμόσυνο, εορταστικό και ελπιδοφόρο γεγονός μέσα από το οποίο αναδεικνύονται οι πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής ευθύνης και δικαιοσύνης.

Η μεγάλη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης, συμπίπτει φέτος με τον πόλεμο αλλά και καθοριστικά διεθνή γεγονότα που εξελίσσονται μέσα σε ένα περιβάλλον ασταθές και διαρκώς μεταβαλλόμενο, απειλώντας ακόμα και την διεθνή ειρήνη.

Με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο.

Η αισιοδοξία μας ενισχύεται και από το μήνυμα της Ανάστασης, το οποίο φέρνει στο φως τις ανεξάντλητες πνευματικές δυνάμεις και αστείρευτες δυνατότητες του ανθρώπου.

Ως Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ το Φως της Ανάστασης να φέρει Ειρήνη, Ευημερία και Πρόοδο σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά και όσους εργάζονται αυτές τις μέρες ασκώντας το λειτούργημα τους με υπευθυνότητα και κοινωνική ευθύνη.

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ