Mε επιτυχία και φέτος πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Νέοι- Παλαίμαχοι Κορφές

Petite Perle 300×250

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε το έθιμο της διεξαγωγής του φιλικού αγώνα μεταξύ των Παλαιμάχων και των Νεότερων ποδοσφαιριστών .Το κλίμα ήταν σαφώς χαλαρό, αλλά παράλληλα συγκινητικό, μιας που μας «έλειπε» ο Γιώργος Αλατζάς.

Ο αγώνας έγινε στην μνήμη του πρώην Προέδρου του Π.Σ Κορφών, Γιώργου Αλατζά.

Για το τυπικό της υπόθεσης, το ματς, έληξε 5-4 υπέρ των Νέων. Τα γκολ για την ομάδα των Νέων έβαλαν οι Παπυράκης Μανόλης, Κασαπάκης Βασίλης, Καπνιστός Γιάννης, Λέανδρος και ο Σαβοΐδάκης Μανόλης .Ενώ για την ομάδα των Παλαίμαχων σκόραραν ο Αλατζάς Βασίλης (το αφιέρωσε στον αδερφό του, Γιώργο Αλατζά), Χαλκιαδάκης Νίκος, Καπνιστός Γιάννης και Στεφανάκης Κώστας. Το παιχνίδι ήταν άκρως εντυπωσιακό και όλα τα γκολ ήταν πολύ ωραία. Ειδικά για την ομάδα των Παλαιμάχων, τα γκολ ήταν το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο, δείχνοντας έτσι ότι το άθλημα δεν έχει ξεχαστεί! Μετά τον αγώνα προσφέρθηκαν διάφορα νηστίσιμα εδέσματα.

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο και την διοίκηση του ΠΑΟΚ Κρουσώνα για την φιλοξενία. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Μανόλη Λεμονάκη και Γιώργο Καλομοίρη για την επιμέλεια.

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ όσους παραβρέθηκαν! Τέλος, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου, για να τιμήσουμε μια από τις πιο ιστορικές παραδόσεις του χωριού μας! 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ