NBA Playoffs: Σαρωτικοί Μπακς στο Σικάγο, διέλυσαν τους Μπουλς

Petite Perle 300×250

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστή, οι Μπακς διέλυσαν τους Μπουλς στο Σικάγο (111-81) και πήραν ξανά το πλεονέκτημα, κάνοντας το 2-1 στη σειρά.

Οι Μπακς είχαν από την αρχή της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκαν σε κανέναν σημείο από τους Μπουλς, που παρουσίασαν πολύ κακή εικόνα.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε μόλις 29' συμμετοχής, με τον Γκρέισον Άλεν να σημειώνει 22 πόντους και τον Μπόμπι Πόρτις να προσθέτει 18 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 7 λεπτά και πρόλαβε να σημειώσει 4 πόντους χαρίζοντας και δύο τρομερά στιγμιότυπα.

Break στο break και για τους Φοίνιξ Σανς


Με κορυφαίους τους Πολ και Έιτον, που έκαναν double-double με 28 πόντους αμφότεροι, οι Σανς πέρασαν από την έδρα των Πέλικανς με 114-11 και ανέκτησαν ξανά και εκείνοι το πλεονέκτημα για τον α' γύρο των πλέι οφ της Δύσης.

Ο Κρις Πολ είχε 28 πόντους και 14 ασίστ και ο Ντιάντρε Έιτον 28 πόντους και 17 ριμπάουντ, με την ομάδα του Φοίνιξ να δείχνει χαρακτήρα στο φινάλε του αγώνα και να φτάνει σε μια δύσκολη νίκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ