Ρέθυμνο: Ανήλικοι με δεκάδες κροτίδες ήθελαν να κάνουν… θορυβώδη Ανάσταση

Petite Perle 300×250

Βρέθηκαν στην κατοχή τους συνολικά 64 κροτίδες κι ένα καπνογόνο

Τα σχέδια που έκαναν δύο 15χρονοι Έλληνες για… θορυβώδη Ανάσταση, πήγαν περίπατο το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης όταν τους σταμάτησαν σε μια περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να τους κάνουν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους 64 κροτίδες και ένα καπνογόνο!

Τα απαγορευμένα προϊόντα κατασχέθηκαν και οι δυο ανήλικοι συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας, ενώ αναζητήθηκαν και οι γονείς τους οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους, αλλά δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία.

Στην Κέρκυρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε στο πλαίσιο έρευνας στο εσωτερικό του περιπτέρου που διατηρεί ότι κατείχε συνολικά 204 κροτίδες, τις οποίες σκόπευε να διαθέσει παράνομα προς πώληση.

Στην περιοχή του Ακτίου- Βόνιτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Λευκάδας ένας Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 196 κροτίδες οι οποίες κατασχέθηκαν.

Πηγη: https://www.protothema.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ