Ο Κάρλος Αλκαράθ καλεσμένος στο Tatoi Club για το IMG Future Stars

Petite Perle 300×250

Την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το νέο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου τένις, Κάρλος Αλκαράθ, θα έχουν οι τυχεροί Έλληνες φίλαθλοι που έκλεισαν θέση στο σπουδαίο exhibition event που θα πραγματοποιηθεί στο Tatoi Club.

Ο 18χρονος Ισπανός, μετά τη φανταστική εβδομάδα και την επική τελευταία Κυριακή στη Βαρκελώνη, επισκέπτεται τη χώρα μας για ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτς το απόγευμα της Δευτέρας (18:00).

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της έναρξης του εξίσου σπουδαίου τουρνουά που διοργανώνεται αυτήν την εβδομάδα στο Tatoi Club, το IMG Future Stars με τη συμμετοχή κορυφαίων τενιστών κάτω των 12.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος και τρεις Έλληνες οι Ράφαελ Παγώνης, Αλέξανδρος Αυγέρης και Λυδία Παναγιωτίδου με τον πρώτο να έχει wild card από τους διοργανωτές και τους άλλους δύο να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους μέσω προκριματικών.

Ο Κάρλος Αλκαράθ από τη Δευτέρα (24/04) ανήκει στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης, καταλαμβάνοντας πλέον την 9η θέση της ATP Rankings ενώ παραμένει στην 3η θέση της ATP Race, πίσω από τους Ναδάλ και Τσιτσιπά.

Πηγή: Tennis24

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ