Το OAKA πανέτοιμο να υποδεχτεί τον «ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας»

Petite Perle 300×250

Ατμόσφαιρα γιορτής επικρατεί από σήμερα στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης».

Το Ολυμπιακό Συγκρότημα, στις 28 Απριλίου θα υποδεχτεί τον «ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας» με ποδηλάτες από πέντε ηπείρους και 26 χώρες και, παράλληλα, θα διοργανώσει για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του αθλήματος το «ΔΕΗ Bike  Festival hosted by ΟΑΚΑ». 

Στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α. και στο ποδηλατοδρόμιο, στις 28 Απριλίου, θα υπάρχουν δεκάδες δράσεις και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ποδήλατο ως μέσο αθλητισμού, μεταφοράς και αναψυχής αλλά και να ενημερωθούν για αυτό από κορυφαίους 'Έλληνες και ξένους αθλητές και αθλήτριες.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης δεσπόζει η εκκίνηση του 2ου ΕΤΑΠ του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας» από το «Τείχος των Εθνών» (11.15). Στο ποδηλατοδρόμιο θα διεξαχθεί διεθνής αγώνας πίστας και όσοι θα βρεθούν στις κερκίδες του θα παρακολουθήσουν ποδηλάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αγωνίζονται στην πίστα όπου διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004.

Όσοι βρεθούνστις 28 Απριλίου στο Ολυμπιακό Συγκρότημα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον καλύτερο αθλητή του ΒΜΧ Freestyle στην Ελλάδα, Τζορτζ Νταβουτιάν σε εντυπωσιακές επιδείξεις. Από νωρίς το πρωί (09.00),η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική, με μουσική, κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς, ενώ, τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος με τα ποδήλατά τους σε διάφορες δράσεις. 

Από τις 27 Απριλίου θα λειτουργεί στον περιβάλλοντα χώρο του ποδηλατοδρομίου του Ο.Α.Κ.Α.και έκθεση με είδη που έχουν σχέση με το ποδήλατο. 

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν ενώ έχουν προβλεφθεί και χώροι για δωρεάν πάρκινγκ. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ