Hράκλειο: «Σκοτώνεις τη μαμά μου» φώναζε το 7χρονο παιδάκι της 43χρονης

Petite Perle 300×250

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε , η γυναίκα, η οποία, όπως μας είπε, έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος του 50χρονου γείτονά της και της συζύγου του, το επίμαχο περιστατικό ξεκίνησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 21 Απριλίου, με αφορμή τον σκύλο της καταγγέλλουσας. Σημειώνεται ότι το σπίτι της 43χρονης βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την οικία του 50χρονου. Η γειτόνισσα της καταγγέλλουσας φέρεται να έκανε παρατήρηση στην 43χρονη για το ότι άφησε χωρίς λουρί τον σκύλο της. Η γειτόνισσα φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στη 43χρονη γυναίκα, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τα ανήλικα παιδιά της και τον αδερφό της. Η 43χρονη τής απάντησε και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο γυναικών.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η καταγγέλλουσα, η γειτόνισσά της πήρε τηλέφωνο τον σύζυγό της λέγοντάς του αυτολεξεί «έλα τώρα και φέρε τους δικούς σου». Η 43χρονη ανέφερε ότι ο αδερφός της ενημέρωσε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, στο μεταξύ, ο 50χρονος μετέβη με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της, το οποίο είναι ισόγειο, «κλείνοντας» ουσιαστικά τον προαύλιο χώρο της οικίας της 43χρονης.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 50χρονος μπήκε στην αυλή της γειτόνισσάς του και κινήθηκε αρχικά εναντίον του αδερφού της, κραδαίνοντας μια καρέκλα. «Αδερφέ, δεν το ξεκινήσαμε εμείς», φέρεται να του είπε ο αδερφός της 43χρονης. Ακολούθησαν, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, στιγμές μεγάλης έντασης, καθώς ο 50χρονος φέρεται να άφησε την καρέκλα και να έπιασε τη 43χρονη γυναίκα από τον λαιμό. Σύμφωνα με την τελευταία, την ίδια ώρα η σύζυγος του 50χρονου της επιτέθηκε με χτυπήματα στο πρόσωπο.

«Σκοτώνεις τη μαμά μου!»

Το επτάχρονο παιδάκι της 43χρονης, το οποίο βγήκε στην αυλή και είδε την επίθεση στη μητέρα του, φέρεται να πήγε πίσω από τον 50χρονο φωνάζοντάς του να σταματήσει. «Σκοτώνεις τη μαμά μου!», είπε το μικρό στον 50χρονο, σύμφωνα με τη 43χρονη. Στο μεταξύ, επέστρεψε στο σπίτι ο σύζυγος της 43χρονης, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο γείτονάς του επιτέθηκε στη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους. Όταν μετά από λίγο έφτασε επιτόπου η Αστυνομία, ο 50χρονος φέρεται να είχε μπει μέσα στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τη 43χρονη, ο γείτονάς της, αφού αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών, πρόλαβε να της πει «σταμάτησέ το τώρα!». Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι μπορεί να υποβάλει μήνυση.

Φοβόταν να βγει από το σπίτι

Μερικές ώρες μετά το περιστατικό, τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου, μη αντέχοντας, όπως είπε χαρακτηριστικά, τους πόνους, η 43χρονη μετέβη στο ΠΑΓΝΗ, όπου εξετάστηκε από γιατρούς, οι οποίοι της τοποθέτησαν ορθοπαιδικό κολάρο στον λαιμό. Της έγραψαν επίσης φαρμακευτική αγωγή, ενώ της είπαν για 5 ημέρες να τρώει μόνο μαλακή τροφή. Η γυναίκα φέρει εμφανή σημάδια βίας στο πρόσωπο, αλλά και στο χέρι. Ωστόσο, όπως είπε η καταγγέλλουσα, η πιο «βαριά» απ' όλες τις συνέπειες του συμβάντος ήταν το γεγονός ότι όλο αυτό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μικρά παιδιά της, επισημαίνοντας ότι το κυριότερο είναι το ψυχολογικό τραύμα που αποκόμισε η ίδια, αλλά και οι συγγενείς της, ουσιαστικά, μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τη 43χρονη, τα επόμενα 24ωρα φοβόταν να βγει από το σπίτι της, ενώ δεν άφηνε ούτε τα παιδιά της να «ξεμυτίσουν». Μερικά 24ωρα αργότερα, αφού άρχισε να ηρεμεί κάπως από το αρχικό σοκ, αποφάσισε να υποβάλει μηνύσεις σε βάρος τόσο του 50χρονου, όσο και της συζύγου του. Όπως μας εξηγεί η καταγγέλλουσα, μετά την υποβολή των μηνύσεων, την Τρίτη 26 Απριλίου, εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Επισημαίνεται ότι αναφορικά με τον σκύλο της, ο οποίος φέρεται να στάθηκε η αφορμή για να λάβει χώρα το επίμαχο συμβάν, η 43χρονη υποστήριξε ότι το ζώο δεν είναι επιθετικό, ότι δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στη γειτονιά κι ότι είναι εμβολιασμένο.

πηγή: neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ