Δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης στη Microsoft Word από το Κέντρο Παραγωγικότητας

Petite Perle 300×250

Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Έργου Προώθησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που αφορά κατάρτιση ατόμων ηλικίας 55 χρονών και άνω, καθώς και άλλων ηλικιακών ομάδων, έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή διαδικτυακού προγράμματος κατάρτισης στη Microsoft Word.

Τo πρόγραμμα, διάρκειας 18 ωρών, θα καλύψει μεταξύ άλλων τη διαχείριση αρχείων κειμένου, την εισαγωγή και επεξεργασία κειμένου, τη μορφοποίηση κειμένου, την εισαγωγή αντικειμένων, τη συγχώνευση αλληλογραφίας, τον έλεγχο κειμένου και την εκτύπωση κειμένου.

Τα πρόγραμμα θα διεξαχθεί διαδικτυακά, από τις 2/5/2022 μέχρι 20/5/2022, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από τις 9:30πμ μέχρι 12:45μμ.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν, αφού χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας https://www.e-gnosis.gov.cy/training/eskills/ ή επικοινωνώντας με τα κατά τόπους Γραφεία του Κέντρου Παραγωγικότητας στη Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα στα τηλέφωνα 22806000, 25873588 και 24812350 αντίστοιχα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ