Καιρός: «Χαλάει» το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Έντονες νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας

Petite Perle 300×250

Μπορεί ο καιρός να ήταν ιδιαίτερα καλός τις ημέρες του Πάσχα και να ευνόησε τις εκδρομές, όμως αναμένεται να «χαλάσει» τις επόμενες μέρες.

Στο Ηράκλειο, σύμφωνα με το meteo.gr, την Παρασκευή, 29 Απριλίου προβλέπονται έντονες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο, 30 Απριλίου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, 1 Μαΐου θα επικρατήσουν αρχικά αραιές νεφώσεις, όπως και αργά το απόγευμα. Το μεσημέρι αναμένεται έντονη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 2 έως 3 Μποφόρ κατά την διάρκεια της ημέρας. Τις πρωινές αναμένεται να πνέουν δυτικοί ασθενείς και τις βραδινές μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η ορατότητα κυρίως τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα2 Μαΐου στο Ηράκλειο αναμένονται έντονες νεφώσεις σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Αργά το απόγευμα θα υπάρξουν μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Αργά το βράδυ αναμένεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ, νωρίς το βράδυ θα στραφούν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά την Παρασκευή, 29 Απριλίου αναμένονται έντονες νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί από νωρίς το μεσημέρι, 3 Μποφόρ. Τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Το Σάββατο, 30 Απριλίου, αναμένονται αρχικά έντονες νεφώσεις, κατά τη διάρκεια της ημέρας ο ουρανός θα καθαρίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Αργά το απόγευμα θα στραφούν νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, 1 Μαΐου αναμένεται ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας θα εκδηλωθούν έντονες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα, 2 Μαΐου στα Χανιά αναμένεται αίθριος καιρός, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και μόνο λίγα σύννεφα θα εκδηλωθούν μόνο τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο την Παρασκευή, 29 Απριλίου αναμένονται έντονες νεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας νωρίς το μεσημέρι και αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Το βράδυ θα στραφούν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει το Σάββατο, 30 Απριλίου, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μόνο τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Το βράδυ θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, 1 Μαΐου αναμένονται έντονες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο Ρέθυμνο. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα, 2 Μαΐου στο Ρέθυμνο προβλέπεται άστατος καιρός, καθώς θα επικρατήσουν έντονες νεφώσεις, σε όλη την διάρκεια της ημέρας και θα σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές, αλλά και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από το απόγευμα 3 έως 4 Μποφόρ. Νωρίς το βράδυ θα στραφούν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο

Στον Άγιο Νικόλαο αναμένονται έντονες νεφώσεις κυρίως τις πρωινές και απογευματινές ώρες την Παρασκευή 29 Απριλίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο 30 Απριλίου, αναμένεται αρχικά άστατος καιρός καθώς θα εκδηλωθούν έντονες νεφώσεις. Από το μεσημέρι ο ουρανός θα καθαρίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί  Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή 1 Μαΐου αναμένεται ηλιοφάνεια αρχικά, κατά την διάρκεια της ημέρας θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα, 2 Μαΐου, ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο προβλέπεται άστατος, καθώς το πρωί θα εκδηλωθούν νεφώσεις και αναμένεται να βρέξει, όπως και τις βραδινές ώρες. Κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Αργά το απόγευμα θα στραφούν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ