Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του άτυχου άνδρα που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Φωνής του Μαλεβιζίου, πρόκειται για τον Γ.Μ., ηλικίας 56 ετών, που έχασε τη ζωή του όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το τρακτέρ αναποδογύρισε και τον καταπλάκωσε.
Ο άτυχος 56χρονος βρέθηκε σε αγροτική τοποθεσία, λίγο μετά τις Πίτες Μακατουνάκη.
Οι δικοί του άνθρωποι τον έψαχναν από χθες το βράδυ. Έπειτα από ολονύχτιες προσπάθειες εντοπίστηκε σήμερα το πρωί.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα με πλήρωμα της 3ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι ανέσυραν τον άτυχο άνδρα μέσα από το αναποδογυρισμένο τρακτέρ. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά, καθώς ούτε οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που βρίσκονταν στο σημείο, μπόρεσαν να του παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια.
Ο άτυχος Γ.Μ. είχε καταγωγή από τον Κρουσώνα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι λόγω της στενότητας του δρόμου ο 56χρονος μεταφέρθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στον κεντρικό δρόμο, όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.




