Οι παίκτες της Τσίβας που θέλει να πάρει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Petite Perle 300×250

Με τον Ματίας Αλμέιδα συνεχίζουν να ασχολούνται στο Μεξικό, μετά και στη γνωστοποίηση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ.

Σε νέο της δημοσίευμα η ιστοσελίδα «elfutbolero» κάνει λόγο για τρεις ποδοσφαιριστές της Τσίβας τους οποίους θα ήθελε ο Αργεντινός τεχνικός να πάρει στην Ένωση.

Η πρώτη περίπτωση για την οποία γίνεται αναφορά, είναι αυτή του 24χρονου Μεξικανού εξτρέμ, Αλέξις Βέγα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως τον Δεκέμβρη του 2022 και τη φετινή σεζόν μετράει 22 συμμετοχές με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ. Ο νεαρός άσος δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη μεξικάνικη ομάδα, της οποία θεωρείται μάλιστα ο καλύτερος παίκτης.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του 23χρονου Μεξικανού κεντρικού χαφ, Φερνάντο Μπελτράν, ο οποίος φέτος έχει 27 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ. Τον συγκεκριμένο ο Αλμέιδα δεν τον είχε στην πρώτη ομάδα της Τσίβας κατά τη θητεία του στην ομάδα, αλλά τον γνωρίζει από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Τέλος, αναφορά γίνεται και σε έναν ταλαντούχο 18χρονο κεντρικό μέσο της Τσίβας, τον Σεμπαστιάν Πέρες Μπουκέτ, ο οποίος μετράει οκτώ συμμετοχές έχοντας γίνει βασικός το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε πως λίγες μέρες πριν οι Μεξικανοί είχαν συνδέσει την ΑΕΚ και με την περίπτωση του 27χρονου Μεξικανού μεσοεπιθετικού της Τσίβας που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, του Χαβιέρ Λόπες. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν κι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΑΕΚ για Αλμέιδα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ