Δεν έχασε ούτε στον Βόλο ο Ατρόμητος (1-1)

Petite Perle 300×250

Αήττητος παρέμεινε ο Ατρόμητος στη διαδικασία των φετινών πλέι άουτ, καθώς έφυγε με ισοπαλία (1-1) από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας απέναντι στον Βόλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλοί έμειναν αήττητοι για τέταρτο συνεχές παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά εκτός της ευκαιρίας στο 17΄ με το σουτ του Μπαρτόλο να φεύγει ελάχιστα άουτ, δεν απείλησε άλλη φορά.

Αντίθετα, στη μοναδική καλή ευκαιρία της στο πρώτο μισό η ομάδα του Κρις Κόουλμαν άνοιξε το σκορ στο 42΄ με τον Κουλούρη. Ο διεθνής επιθετικός πήρε μια κόντρα από τον Γκιουλέν στην αντεπίθεση και σκόραρε το 14ο φετινό τέρμα του.

Η «απάντηση» στον Κουλούρη ήρθε από τον παίκτη που με ένα γκολ παραπάνω μοιράζεται με τον Κούρτιτς την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ.

Στο 52ο λεπτό ο Καστεγιάνο έκανε μεγάλο λάθος, ο Φαν Βέερτ έκλεψε τη μπάλα και με αριστερό σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη και ταυτόχρονα διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκόρ του αγώνα .

Οι συνθέσεις:
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Σιέλης, Γκιουλέν (70' Τριανταφύλλου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης (62' Ριένστρα), Μεταξάς (70' Ροσέρο), Μπαριέντος, Φερνάντες, Μπαρτόλο (83' Πουρίτα), Φαν Βέερτ

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (77' Τζοβάρας), Κιβρακίδης (77' Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης (77' Άλιμπεκ), Μουνίθ (83' Ντένιτς), Κλωναρίδης (27' Ροτάριου), Κουλούρης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ