Φιλικό με Παλαίμαχους και φαγοπότι στο φινάλε για τον Α.Ο.Δαμάστας

Petite Perle 300×250

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος αφήνοντας σε όλους μας υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την φιλική αναμέτρηση με τους Παλαίμαχους της Δαμάστας. Μετά τον αγώνα η διοίκηση του Α.Ο. Δαμάστας έκανε το αποχαιρετιστήριο τραπέζι στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και στους φίλους της ομάδας μας που παρακολούθησαν τον σημερινό αγώνα. Η οικογένεια του Α Ο Δαμάστας εύχεται σε όλους υγεία, καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την νέα σαιζόν.

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Α.Ο. Δαμάστας που στην πρώτη χρονιά του χωρίς τον Αντώνη Παπαδάκη πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στο μαραθώνιο της Α1 της ΕΠΣΗ.

Υπό την προεδρία του Γιώργου Πολυχρονάκη και των συνεργατών του το σωματείο της Δαμάστας λειτούργησε σαν οικογένεια και κατάφερε να να κερδίσει την εκτίμηση όλων τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Οι προκλήσεις ήταν πολλές για την ομάδα του Μαλεβιζίου που προερχόταν από τον υποβιβασμό της Γ΄ εθνικής, όμως μπόρεσε και κρατήθηκε σε υψηλό επίπεδο και αυτό πιστώνεται σε σημαντικό βαθμό και στον προπονητή της Δαμάστας Φάνης Χαλκιαδάκη.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ