Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα στο Δήμο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Από την Τρίτη και μετά συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Τρίτη 3 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα χωριά Τύλισσος, Γωνιές, Καμαράκι, Αστυράκι, Καμαριώτης, Αηδονοχώρι, Δόξα, Μάραθος και Δαμάστα.Στον Αρόλιθο, στο Βιοτεχνικό πάρκο Τυλίσσου, στ'αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στην Κέρη, στον ΟΤΕ Ίδης στο χωριό Άνωγεια καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφόρο Ικάρου από το Πάρκο Νεολαίας μέχρι την οδό Εφέσου. Στις οδούς Εφέσου από το Δημοτικό Θέατρο μέχρι οδό Αρχιμήδους, Τίτου Γεωργιάδου από τη λεωφόρο Ικάρου μέχρι την οδό Αρχιμήδους και στις οδούς Ανθεμίου και Πεδιώτη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στον Αρόλιθο, στις περιοχές της επιχείρησης Κουβίδη, των εγκαταστάσεων του Αρόλιθου, της επιχείρησης Τσαφαντάκη, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Σκουλά, και της επιχείρησης Λιαδάκη.

Στο Δ.Μαλεβιζίου, στα χωριά Άνω και Κάτω Λουτράκι, Κορφές και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα χωριά Τύλισσος, Γωνιές, Καμαράκι, Αστυράκι, Καμαριώτης, Αηδονοχώρι, Δόξα, Μάραθος και Δαμάστα.Στον Αρόλιθο, στο Βιοτεχνικό πάρκο Τυλίσσου, στ'αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στην Κέρη, στον ΟΤΕ Ίδης στο χωριό Ανώγεια καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Πέμπτη 5 Μαΐου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Δαφνές του Δ.Ηρακλείου, Δαφνές, στις περιοχές της είσοδος Δαφνών από Βενεράτο, της πλατείας του χωριού, της μεγάλης εκκλησίας, και της εξόδου του χωριού, του ελαιουργείου της ένωσης και των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑΗ.

Παρασκευή 6 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Μάκρες και στις εγκαταστάσεις των φωτοβολταϊκών πάρκων Ταμπακάκη και Φραγκιαδάκη.

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ