Με πολιτικό ….άρωμα η Πρωτομαγιά στον Έβδομο

Petite Perle 300×250

Δεν έλλειψαν και οι πολιτικές συζητήσεις που αφορούν την επικαιρότητα στο Οροπέδιο του Έβδομου όπου γιορτάστηκε η Πρωτομαγιά. Την τιμητική τους είχαν οι εσωκομματικές διαδικασίες τις επόμενες ημέρες στο ΚΙΝΑΛ για το όνομα και την εκλογή συνέδρων.

Από το Μαλεβίζι μάθαμε ότι υποψήφια θα είναι η Άρια Κορνηλάκη επιχειρηματίας σύζυγος του κρητικού καλλιτέχνη Γιάννη Βαμβουκάκη από τον Κρουσώνα. Πρόκειτε για μία δυναμική γυναίκα με προσφορά στα κοινά του τόπου μας που θα πρέπει να στηρίξει το Μαλεβίζι για την εκλογή της.

Η Άρια Κορνηλάκη-Βαμβουκάκη με το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα

Πολλές συζητήσεις στον έγιναν και για τις πολιτικές διεργασίες που έρχονται και τη δυναμική που αναπτύσσει το ΚΙΝΑΛ μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του, αλλά και το χρόνο των βουλευτικών εκλογών.

Στον Έβδομο βρέθηκε και ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Φραγκίσκος Παρασύρης που όπως όλα δείχνουν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ηρακλείου και δείχνει να αναπτύσσει μία ιδιαίτερη δυναμική. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πάρα πολύ κόσμο και να ανταλλάξει απόψεις, αλλά και να αφουγκραστεί τις ανησυχίες των πολιτών.

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ξυλούρη, τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Αλμπαντάκη και το Βασίλη Μαρκογιαννάκη

Επίσης και ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής της Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης, φίλος του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ αναπτύσσει τις δικές του πολιτικές θέσεις, είναι ιδιαίτερα συμπαθής και το όνομα του ακούγεται για να είναι υποψήφιος Βουλευτής.

Ο Σταύρος Τζεδάκης με το Μενέλαο Μποκέα, το Δημοτικό Σύμβουλο Μιχάλη Μαρκογιαννάκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γωνιών Βασίλη Νάθενα

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ