ΑΕΚ: Υπέγραψε ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα

Petite Perle 300×250

Ο Αργεντινός προπονητής μετά την επίσκεψη του στην Αγιά Σοφιά, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπέγραψε το συμβόλαιό του – Μετά τις 17/5 η επίσημη ανακοίνωση.

Εποχή Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός προπονητής μετά την επίσκεψή του στην Αγιά – Σοφιά, βρέθηκε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Λατινοαμερικάνος θα δει σε βίντεο τα φετινά παιχνίδια της ΑΕΚ και θα παρακολουθήσει τα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, με στόχο να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ, αλλά και σε ποιες θέσεις χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Ματίας Αλμέιδα θα βγει μετά τις 17 Μαΐου και την ολοκλήρωση των πλέι οφ της Super League, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η παρουσίαση του 48χρονου προπονητή.

Ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Τούμπα και είδε από κοντά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Το ματς της χρονιάς για την Ενωση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει εάν η ευρωπαϊκή προοπτική της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Την Δευτέρα (9/5) θα αποχωρήσει και μετά τις 17 Μαΐου θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ