Ο Δημήτρης Βαβαδάκης το 19ο θύμα του τροχαίου δυστυχήματος στο Ρέθυμνο

Petite Perle 300×250

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Ρέθυμνο μετά το θάνατο ενός άνδρα ηλικίας 40 χρονών ο οποίος σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στον Αδελιανό Κάμπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost πρόκειται για τον Δημήτρη Βαβαδάκη, ασφαλιστικό πράκτορα στην πόλη του Ρεθύμνου και ιδιαίτερα αγαπητό ως επαγγελματία και ως άνθρωπο.

Οι φίλοι, οι συγγενείς αλλά και οι άνθρωποι που συνεργάζονταν επαγγελματικά μαζί του αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος είναι το 19ο θύμα που «χάνεται» εντελώς απροσδόκητα και ξαφνικά στους δρόμους της Κρήτης.

Πώς συνέβη το μοιραίο

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος, με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε τοίχο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν ενώ διασώστες μετέφεραν τον άτυχο 40χρονο στο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Εκεί όμως δυστυχώς δεν άντεξε και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημείωθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα διερευνώνται από την Τροχαία Ρεθύμνου.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ