Παλαιόκαστρο: Δωμάτιο χωρίς ταβάνι νοικιάζεται για 50 ευρώ το βράδυ

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ανάρπαστο είναι και φέτος το περίφημο δωμάτιο χωρίς ταβάνι στο Παλαιόκαστρο Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα δωμάτιο διαφορετικό από όλα τα άλλα, το οποίο όμως απ’ ότι φαίνεται έχει μεγάλη ζήτηση μέσω Airbnb.

Το «Summer Bed under the Stars», όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο δωμάτιο, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρεις επισκέπτες. Διαθέτει ένα queen size διπλό κρεβάτι, αλλά κι ένα δεύτερο μονό. Έχει ιδιωτικό μπάνιο, αλλά και κοινόχρηστη κουζίνα. Απέχει μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Παράλληλα, υπάρχει τζάκι (το οποίο δεν θα σου χρειαστεί), καθώς κι ένα μικρό σαλονάκι για να απολαύσεις μερικές στιγμές χαλάρωσης. Όπως είπαμε, το ταβάνι αποτελεί άγνωστη λέξη για το συγκεκριμένο κατάλυμα, το οποίο ωστόσο διαθέτει κουνουπιέρα στο διπλό κρεβάτι για να κρατήσει μακριά τους ανεπιθύμητους εισβολείς του καλοκαιριού (βλέπε κουνούπια).

Η βαθμολογία του στο Airbnb αυτή τη στιγμή είναι αρκετά καλή (4.26 αστέρια), ενώ οι κριτικές του είναι επίσης θετικές. Πόσο κοστίζει τώρα η βραδιά κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό; Απ’ ότι βλέπουμε είναι στα 49 ευρώ, μια τιμή που απ’ ότι καταλαβαίνουμε μόνο αποτρεπτική δεν είναι για τους τουρίστες, οι οποίοι περιμένουν στην ουρά για να το κλείσουν.

Διαθέσιμες ημερομηνίες για την ώρα υπάρχουν από 22 Ιουνίου και μετά, αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα παραμείνουν κενές για πολύ καιρό ακόμα.

Related Articles