«Με μέθυσε και με βίασε μέσα στο αυτοκίνητο»: Η ηθοποιός Ε. Αθανασοπούλου καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη

Petite Perle 300×250

Για τη σεξουαλική κακοποίηση που καταγγέλλει ότι υπέστη από γνωστό σκηνοθέτη που υπογράφει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, κατά τα πρώτα της βήματα στον χώρο το 2010, μίλησε στην ΕΡΤ η ηθοποιός, Έλενα Αθανασοπούλου. 

«Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους.  Εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Όπως δήλωσε, ο γνωστός σκηνοθέτης, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, ένα βράδυ την κάλεσε για δείπνο, ενώ μετά θα ακολουθούσε έξοδος με κοινούς φίλους. Όπως ισχυρίζεται στην μήνυση της, ο 58χρονος φρόντισε να γίνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Αφού η νεαρή κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία οδηγήθηκαν στο αμάξι, όπου φέρεται να την βίασε.

Η 33χρονη σήμερα Έλενα τονίζει πως το ελληνικό me too της έδωσε θάρρος να προβεί στην καταγγελία.

Μετά την μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δόθηκε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Σημειώνεται ότι πριν η υπόθεση γίνει γνωστή, περί τα μέσα Απριλίου, η ηθοποιός είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media, χωρίς ωστόσο να αναφέρει για ποιον πρόκειται. «Έχω μάθει για πάρα πολλά θύματά σου. Έχεις 40 χρόνια καριέρα οπότε εσύ γνωρίζεις καλύτερα πόσα θύματα έχεις. Μη λες δεξιά κι αριστερά….μπιπ, γιατί τα μαθαίνω όλα, έχω αφτιά και μάτια παντού…Μην προκαλείς άλλο γιατί γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος ότι δεν σε ξεπλαίνει τίποτα….»:

Πηγη: ΕΡΤ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ