Τελικός Κυπέλλου: Πρόταση για 22.000 εισιτήρια από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ζήτησαν να λάβουν από 22.000 εισιτήρια προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων τους στον Τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν την Τετάρτη 4/5 οι ιθύνοντες της ΕΠΟ προκειμένου να συζητηθούν και, αν είναι δυνατόν, να συμφωνηθούν οι όροι διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου, στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Κοινή πρόθεση των εμπλεκόμενων πλευρών είναι ο αγώνας να διεξαχθεί με όσους περισσότερους φιλάθλους γίνεται στις εξέδρες και γι’ αυτό η κοινό αίτημα των δύο φιναλίστ είναι να λάβουν από 22.000 εισιτήρια. Διαφορετικά θα ήθελαν να πέσουν ελάχιστα κάτω από τις 20.000 και σίγουρα όχι κάτω από τις 17.000 που θεωρείται το μίνιμουμ όριο.

Σύμφωνα με το σκεπτικό τους, οι 44.000 συνεκτιμήθηκε πως είναι ο ανώτερος αριθμός που εγγυάται την ασφάλεια. Μάλιστα στη σύσκεψη που θα γίνει με τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ θα χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα η κοινή παρουσία περισσότερων από 46.000 οπαδών Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο, όταν όλα είχαν κυλήσει ομαλά και σε πολύ καλό κλίμα.

Παράλληλα, οι δύο ομάδες αιτήθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων να είναι προσιτές για τον κόσμο σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει αποδεκτό, η ΕΠΟ θα κρατήσει περί τα 5.000 εισιτήρια για τις δικές της ανάγκες.

Εκτιμάται σε πρώτη φάση ότι η Αστυνομία θα εγκρίνει τη διάθεση 20.000 εισιτηρίων σε καθεμιά εκ των φιναλίστ.

Related Articles