Το τραπέζι στον Εργοτέλη έκανε το "ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ"

Petite Perle 300×250

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά το τέλος του απαιτητικού πρωταθλήματος της σούπερ λιγκ2 ειχε η ομάδα του Εργοτέλη.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας "ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ στη Ροδιά Μανώλης Γενναράκης δεξιώθηκε τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι ξέχασαν για λίγο τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην διάρκεια της σεζόν και απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα που τους ετοίμασε με πολύ μεράκι το μαγαζί που τους φιλοξένησε ευχόμενοι ο ένας στον άλλο καλό καλοκαίρι.

Ο τιμ μάνατζερ του Εργοτέλη Σταύρος Λαμπράκης μας τόνισε ότι η σεζόν που ολοκληρώνεται αύριο ήταν πολύ δύσκολη οικονομικά και τηρουμένων των δυσκολιών που υπήρχαν ο Εργοτέλης ειχε αξιοπρεπή παρουσία, έπαιξαν νέα παιδιά που έδειξαν ότι έχουν τα προσόντα να βοηθήσουν την ομάδα. Τέλος για την επόμενη μέρα μας είπε ότι γίνονται διεργασίες και δήλωσε σίγουρος πως θα βρεθεί η κατάλληλη λύση για να μείνει ζωντανός ο Εργοτέλης.

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη πρόσφεραν στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας Μανώλη Γενναράκη μία αναμνηστική φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους για να τον ευχαριστήσουν. Τη φανέλα παρέδωσαν ο Σταύρος Λαμπράκης και ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων Νίκος Πέιος.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ