Eurovision 2022: Στην πρόβα της Σουηδίας το ρεύμα χτύπησε την τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή

Petite Perle 300×250

Ένα ατελείωτο μπάχαλο επικρατεί στις πρόβες της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας, με τους διοργανωτές να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προχειρότητας, όσα συνέβησαν στη δεύτερη τεχνική πρόβα της Σουηδίας το απόγευμα της Παρασκευής.

Να σημειωθεί ότι η εκπρόσωπος της χώρας, Cornelia Jakobs, θα ερμηνεύει το Hold Me Closer στη σκηνή του Τορίνο και φιγουράρει ήδη ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί.

Ωστόσο, τα τεχνικά προβλήματα στην πρόβα της ήταν αμέτρητα, τα λάθη στον ήχο δημιούργησαν σοβαρό θέμα στην απόδοση της ερμηνεύτριας, ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, χτύπησε ρεύμα την εκπρόσωπο της χώρας πάνω στη σκηνή.

Όπως αναφέρει ο ogaegreece, το μικρόφωνο της Cornelia δεν λειτουργούσε κανονικά και για αυτό τον λόγο υπήρξαν πολλές διακοπές.

Μετά από καθυστέρηση ξεκίνησε να τραγουδά καθισμένη και ξυπόλητη μπροστά την ίδια κυκλική οθόνη προβολής. Στην αρχή του πρώτου ρεφραίν σταμάτησε και να τραγουδά, καθώς υπήρξε πάλι πρόβλημα με το μικρόφωνο.

Η πρόβα ξεκίνησε και πάλι, με την Cornelia να τραγουδά αλλά να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον ήχο και το μικρόφωνό της, όπως ανέφερε η ίδια βιαστικά σε μία παύση του τραγουδιού.

Και στο δεύτερο run η Cornelia σταμάτησε να τραγουδά λόγω νέων προβλημάτων. Στο τέλος έγινε χρήση πυροτεχνημάτων, ενώ η ερμηνεύτρια δεν πρόλαβε να τραγουδήσει τρίτη φορά ολόκληρο το τραγούδι, λόγω των συνεχόμενων διακοπών.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την πρόβα της Σουηδίας:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ