Mε Μακέντα η αποστολή του ΠΑΟ με στην ΑΕΚ

Petite Perle 300×250

 O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, με τον Φεντερίκο Μακέντα να βρίσκεται ξανά στην αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο (8/5, 19:30) ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκατσίνοβιτς, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ, με τον Σέρβο χαφ να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ένωση και τον Φεντερίκο Μακέντα και μένει να φανεί αν θα βρίσκεται στην τελική 20αδα του Σέρβου τεχνικού. Ο Ιταλός επιθετικός είχε βρεθεί για τελευταία φορά στην αποστολή της ομάδας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στις 29 Ιανουαρίου και έκτοτε παρέμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: 

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ