Τσιτσιπάς: Με σπουδαία εμφάνιση στον ημιτελικό του Madrid Open

Petite Perle 300×250

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με 2-1 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Madrid Open εκεί όπου το Σάββατο (22:00, Cosmote Sport 6) θα παίξει με Ζβέρεφ ή Αλιασίμ για μια θέση στον τελικό

Στους «4» του Madrid Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απέκλεισε με 6-3, 2-6, 6-4 τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στον ημιτελικό στη Μαδρίτη εκεί όπου το Σάββατο (22:00) θα παίξει με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ή τον Φελίξ Οζε Αλιασίμ (παίζουν μετά το παιχνίδι του Τσιτσιπά). 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την αντεπίθεση του στο 3ο σετ και πέτυχε μπρέικ στο καθοριστικό 9ο γκέιμ για να προηγηθεί με 5-4.  Στον άλλο ημιτελικό (17:00) θα παίξουν Αλκαράθ και Τζόκοβιτς. 

Ο αγώνας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με μπρέικ στο παιχνίδι (2-0) και με το σερβίς του έφτασε στο 3-0! Ο Έλληνας τενίστας κράτησε το σερβίς του για το 5-2 και έκλεισε το σετ στο 6-3.

Στο 2ο σετ ο Ρώσος προηγήθηκε με 2-1 με τον Έλληνα να ισοφαρίζει σε 2-2. O Ρούμπλεφ έφτασε σε διπλό μπρέικ πόιντ στο 6ο γκέιμ και με μπρέικ έφτασε στο 4-2. Ο Ρώσος με το σερβίς του έφτασε στο 5-2 και έκλεισε με μπρέικ το σετ (6-2) ισοφαρίζοντας σε 1-1.

O Ρούμπλεφ παρά την πίεση του Τσιτσιπά κράτησε το σερβίς του για το 2-1 στο 3ο σετ. Ο Έλληνας έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ όμως ο Ρούμπλεφ το έσβησε για να προηγηθεί με 4-3.

Με love service game ο Στέφανος ισοφάρισε σε 4-4 και με μπρέικ πήρε προβάδισμα με 5-4. Ο Ρούμπλεφ έφτασε σε διπλό μπρέικ πόιντ ενώ ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το παιχνίδι. Ο Στέφανος τα έσβησε και με λάθος του Αντρέι έφτασε σε ματς πόιντ. 

Το εκμεταλλεύτηκε και έκλεισε το σετ στο 6-4. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ