Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Γιώργος Κατσαούνης και Τάκης Καραγκούνιας

Petite Perle 300×250

Πανικός επικράτησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην παραλία του Άγιου Δομίνικου στο Survivor.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε τα παπούτσια του και αναζητώντας τα, έβρισε με πολύ άσχημο τρόπο όποιον ευθύνονταν για την εξαφάνισή τους. Ο Γιώργος Κατσαούνης που κοιμόνταν παρά δίπλα, άκουσε τον μισθοφόρο των Μπλε.

Η κουβέντα που είπε δεν του άρεσε και άρχισε να του απαντά σε ανάλογο ύφος, μέχρι που σηκώθηκε για να ζητήσει τα ρέστα. Η κατάσταση ανάμεσα στους δυο άντρες ξέφυγε και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν καθώς μπήκαν ανάμεσα οι ψυχραιμότεροι του νησιού.

Εκτός μέχρι να αποφασίσει η παραγωγή την ποινή του

Η συμπεριφορά αυτή του Γιώργου Κατσαούνη παραβίασε κάποιους από τους βασικούς κανόνες του Survivor γι' αυτό και ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν τον χθεσινοβραδινό αγώνα επάθλου ζήτησε από τον Γιώργο Κατσαούνη να αποχωρήσει από τον στίβο μάχης.

Επίσης, ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο Γιώργος Κατσαούνης θα παραμείνει εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει ποια θα είναι η ποινή που θα του επιβληθεί. Ίσως και την οριστική αποβολή του από το παιχνίδι.

Τι κι αν αργότερα προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως το έκανε για να τον φοβίσει κι όχι για να τον χτυπήσει, η παραγωγή του παιχνιδιού δεν το άφησε να περάσει έτσι.

«Έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες το βράδυ συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό στις καλύβες σας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ