Το θέαμα ήταν ο νικητής στην Τύλισο

Petite Perle 300×250

Όταν ένα ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά δυο πράγματα μπορεί να συμβούν, είτε οι δυο ομάδες θα κάνουν αγγαρεία είτε θα παίξουν ελεύθερα και θα προσφέρουν θέαμα. Στην Τύλισο η ομώνυμη ομάδα και η Φαιστός ψηφίσαν θέαμα και ευχαρίστησαν όσους τους είδαν στο ισόπαλο 2-2.

Ήταν ένα τεχνικό ματς με αρκετές φάσεις με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τα γκολ και τους βαθμούς. Η Τύλισος πάντως θα μπορούσε να κέρδιζε αν ο Κεφάκης και ο Μανιούδης ήταν στοιχειωδώς εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και ο τερματοφύλακας Γιανναδάκης περισσότερο συγκεντρωμένος.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν κλασικές ευκαιρίες αλλά στο 15' η Φαιστός βρήκε το γκολ με τον Πολυχρονάκη(0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Τύλισος άλλαξε προς το καλύτερο και από το 52 μέχρι το 55 κατάφερε να ανατρέψει το σκορ σε 2-1 με τους Κεφάκη που σκόραρε με κεφαλιά και τον Βανγκέλι.

Λίγο αργότερα ο Μανιαδάκης αποβλήθηκε και άφησε τη ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο 90' ο Πρέγκα σε μία ανύποπτη φάση ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Να πούμε ότι η Τύλισος έχασε και πέναλτι με τον Κεφάκη και ίσως άξιζε κάτι παραπάνω από τον αγώνα.

Συνθέσεις

Τύλισος: Γιανναδάκης, Ταβουλαρέας, Μαματζάκης, Παπάζογλου, Ευριπίδου, Ελευθεράκης, Κεφάκης, Μανιαδάκης, Βανγκέλι, Μανιούδης, Κίκας

Φαιστός: Γρηγοράκης, Πολυχρονάκης, Δουλγεράκης, Καρταλιανάκης, Νικολιδάκης Στ., Νικολιδάκης Απ., Ντισπυράκης, Γρηγοράκης Ι., Φραγκιαδάκης, Παπαδάκης Ι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ