Η νέα Ν. Ε Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ

Petite Perle 300×250

Ισχυρό το προεδρικό μπλοκ – Εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις

Η νέα 15 μελής Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ  είναι προεδρική αλλά και πολυσυλλεκτική  καθώς κατάφερε το προεδρικό μπλοκ να επικρατήσει αλλά εκπροσωπούνται κι όλες οι τάσεις.

 Επίσης καταγράφεται ανανέωση προσώπων αλλά και ηλιακή κάτι που ήταν και στόχος του Νίκου Ανδρουλάκη στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κινήματος.

 Από τα 15 μέλη της νέας Ν.Ε τα εννέα μέλη είναι προεδρικά.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Λ. Αντωνόπουλο, Θ. Γιαχνάκη, Ι. Ζαχαριάκης, Ά. Κορνηλάκη-Βαμβουκάκη, Β. Κάββος και Μ. Ξενογιαννάκης, Μ. Καργάκης, Όλ. Μαρινάκη, Σ. Καζτερίδου.

Τέσσερις (Χ. Κεγκέρογλου  Κ. Θεοδοσάκης, Γ.Σχοινάς και Σ. Μακριδάκη) κινούνται στο στρατόπεδο του βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου.

 Ο  Μανώλης Καμπουράκης  συγκέντρωσε  ψήφους από παντού. Πολύ καλά  πήγε η υποψηφιότητα του Παύλου Σκουλά που υποστηρίχθηκε από το παλιό παπανδρεϊκό μπλοκ αλλά και από φίλους του Ανδρέα Λοβέρδου στο Ηράκλειο.

Μια εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από την αθρόα συμμετοχής της καθώς στην Π. Ε Ηρακλείου ψήφισαν περισσότερα από 13.000 μέλη.  

Τα μέλη της Ν.Ε  που εκλέχθηκαν σε μια εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από την αθρόα συμμετοχής της καθώς στην Π. Ε Ηρακλείου ψήφισαν περισσότερα από 13.000 μέλη είναι:   

Λάμπρος Αντωνόπουλος

Παύλος Σκουλάς

Μανώλης Καμπουράκης

Άρια Κορνηλάκη

Χρυσούλα Κεγκέρογλου

Βασίλης Κάββος

Ιάκωβος Ζαχαριάκης

Θεοδώρα Γιαχνάκη

Κυριάκος Θεοδοσάκης

Σοφία Μακριδάκη

Μιχάλης Καργάκης

Μάρκος Ξενογιαννάκης

Όλγα Μαρινάκη

Γιάννης Σχινάς

Σοφία Κατζερίδου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ