Πρωταθλητής Κρήτης το ΕΠΑΛ Ρεθύμνου, νίκησε 2-1 το Λύκειο Γαζίου (pics)

Petite Perle 300×250

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό το Λύκειο Γαζίου που στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος έχασε από το Ρέθυμνο με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό κυρίως από την πλευρά του Ρεθύμνου με την πιο τεχνική ομάδα του Γαζίου να μην μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό τον τομέα. Το Λύκειο Γαζίου είχε την ατυχία να χάσει στο πρώτο ημίχρονο τον σέντερ φορ του Γκιαουράκη που δέχθηκε αγκωνιά και βγήκε γεμάτος αίματα.

Από το Γάζι υστέρησαν όλα τα βαριά χαρτιά της ομάδας και μόνο ο Ζαχαριουδάκης το πάλεψε μέχρι το τέλος, ενώ η αφύπνιση του Αποστολάκη στα 15 τελευταία λεπτά δεν έφτασε για να αποφύγει την ήττα το Λύκειο Γαζίου.

Το Ρέθυμνο είχε καλύτερη εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς με κορυφαίους τους Αλεξάκη, Μεργεμόγλου και Μέτα οι οποίοι σκορπούσαν τον πανικό στην άμυνα του Λυκείου Γαζίου.

Στο 3′ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Πρρότσκα πήρε την κεφαλιά όμως ο Κότσι απέκρουσε με δυσκολία.

Στο 5' Ο Βιδιαδάκης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πάσαρε παράλληλα, όμως η μπάλα πέρασε από όλους και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

Στο 9' ο Μέτα έφυγε στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Πρρότσκα και αυτός σε άδειο τέρμα έκανε το 0-1.

Στο 10' το Λύκειο Γαζίου κέρδισε πέναλτι και ο Ζαχαριουδάκης ισοφάρισε πολύ γρήγορα σε 1-1.

Η εκτέλεση πέναλτι και οι πανηγυρισμοί

Στο 33' ο Αντουράκης βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι, σούταρε με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 35' ο Αποστολάκης εκτέλεσε φάουλ, όμως για λίγο δεν πρόλαβε ο Σαλούστρος να μπει στην πορεία της μπάλας και να την στείλει στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από κόρνερ του Αποστολάκη, κεφαλιά Σαλούστρου η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 42' ο Πρρότσκα σούταρε αδύναμα, μπλόκαρε εύκολα ο Κότσι.

Στο 50' από εκτέλεση κόρνερ ο Ζαχαριουδάκης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 58' ο Φαϊτάκης έκανε απευθείας φάουλ, μπλόκαρε ο Χεμπάϊ.

Στο 59' από φάουλ του Μεργεμόγλου, ο Φραχόλλι εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Κότσι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 66' ο Ζαχαριουδάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Ρεθύμνου έβαλαν κόντρα και έστειλαν τη μπάλα κόρνερ.

Στο 70' από κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα του Ρεθύμνου, ο Ζαχαριουδάκης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πήγε στο δοκάρι και ενώ φάνηκε ότι στη συνέχεια πέρασε την γραμμή του τέρματος ο βοηθός έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Συνθέσεις

ΓΕΛ Γαζίου: Κότσι, Αλεξανδράκης, Ντάγια, Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης, Αποστολάκης, Σαλούστρος, Βιδιαδάκης, Γκιαουράκης(λ.τ. 27′ Πασπαράκης), Καλαϊτζάκης, Ξημεράκης(57' Παπαδάκης).

ΕΠΑΛ Ρεθύμνου: Χεμπάϊ, Πρροτσκά, Μέτα, Κολυβάκης, Αντουράκης, Παπαδογιάννης, Πολιτάκης, Μεργεμόγλου,Αλεξάκης, Φραχόμι, Λύτινας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ