Όταν Κώστας Τσιμίκας αποθέωσε τους μισούς συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ

Petite Perle 300×250

«Καλεσμένοι» της EA Sports ήταν οι Κώστας Τσιμίκας και Ναμπί Κεϊτά. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ κλήθηκαν να μιλήσουν στην κάμερα της εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών, έχοντας ως αφορμή την κορυφαία ομάδα της σεζόν όπου συμπεριλήφθηκαν οι Άλισον, Άρνολντ, Φαν Ντάικ και Σαλάχ.

Ο Τσιμίκας, λοιπόν, φρόντισε να αποθεώσει τους παραπάνω τέσσερις, τον καθένα για διαφορετικό λόγο, ενώ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Μοχάμεντ Σαλάχ ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ενώ για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είπε πως είναι ο καλύτερος αμυντικός που έχει δει στα μάτια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας:

Για το πόσο καλός ήταν ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μέσα στη σεζόν:«Για μένα προσωπικά, είναι ο καλύτερος αμυντικός που έχω δει με τα μάτια μου. Τόσο μεγαλόσωμος, τόσο ταχύς, τόσο δυνατός».

Για το πως κανει το παιχνίδι τόσο εύκολο:«Είναι πολύ δυνατός, κερδίζει όλες τις μονομαχίες, για αυτό το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο».

Για το αν πιστεύει ότι ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είναι ο καλύτερος πασέρ στην Premier League:«Το δεξί του πόδι είναι απίστευτο. Εγώ προσωπικά όταν παίζω μαζί του το απολαμβάνω επειδή κοιτάζει πάντα για πάσα 40 μέτρων για μένα. Οι μακρινές μπαλιές του είναι τέλειες. Αυτός ο τύπος έχει κάτι το τέλειο στο δεξί πόδι του».

Για το αν δυσκολεύεται να καταλάβει την προφορά του:«Προφανώς όταν μιλάει λίγο πιο γρήγορα δυσκολεύομαι λίγο αλλά γενικά δεν έχω πρόβλημα να τον καταλάβω».

Για το πόσο αυτοπεποίθηση δίνει στην ομάδα να έχει έναν κίπερ σαν τον Άλισον:«Είναι πολύ σημαντικός ακόμα και όταν έχει τη μπάλα. Κάθε φορά που αρχίσουμε επίθεση, η μπάλα ξεκινάει από τον Άλι. Είναι πολύ σημαντικός».

Για το γκολ του Άλισον κόντρα στην Γουέστ Μπρομ την περασμένη σεζόν: «Σκόραρε μία φορά και το έκανε καλά. Κάθε στράικερ θα τον ζήλευε με την απίστευτη κεφαλιά του».

Για το αν θεωρεί πως ο Σαλάχ είναι ο κορυφαίος στον κόσμο:«Είτε αμύνεται, είτε επιτίθεται, σε κάθε παιχνίδι περιμένεις κάτι από αυτόν. Για μένα ο Μο είναι ο καλύτερος παίκτης».

Για το καλύτερο φετινό γκολ του Σαλάχ: «Νομίζω πως ήταν με την Σίτι. Ήταν το πιο σημαντικό. Έδειξε την κλάση του σε μία στιγμή που τον χρειαζόμασταν».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ