Πυροβόλησε τον κλέφτη του λαδιού – Νέα στοιχεία για το αιματηρό περιστατικό στην Επισκοπή

Petite Perle 300×250

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Επισκοπής εξαιτίας του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι με πρωταγωνιστές έναν ηλικιωμένο και έναν 36χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο άνδρες γνωρίζονται μεταξύ τους ωστόσο τελευταία οι σχέσεις τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένες με τον ηλικιωμένο να θεωρεί πως ο 36χρονος τον είχε κλέψει στο παρελθόν.

Τα πράγματα σήμερα φαίνεται να ξέφυγαν όταν ο νεαρός άνδρας πήγε στην Επισκοπή και έκλεψε από την αποθήκη του ηλικιωμένου ποσότητα λαδιού.

Όταν ο 81χρονος αντιλήφθηκε την κλοπή άρχισε να ρωτά τους συγχωριανούς του αν είδαν κάτι. Τότε του είπαν πως είδαν τον 36χρονο με τον ηλικιωμένο να αρχίζει να τον ψάχνει. Μόλις τον εντόπισε ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς ενώ ο 81χρονος δεν δίστασε να πάρει την καραμπίνα του και να τον πυροβολήσει.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους κατοίκους να ειδοποιούν τις αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 36χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο καθώς φέρει τραύμα από σφαίρα.

Συνελήφθησαν και οι δύο – Ο ένας για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ο δεύτερος για κλοπή

Στην Επισκοπή κλήθηκαν και οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν να ερευνούν την υπόθεση.

Οι αρχές αρχικά συνέλαβαν τον 81χρονο τον οποίο και μετέφεραν στο τμήμα ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μάλιστα, ο 81χρονος δεν αρνήθηκε τα όσα συνέβησαν και ήταν από την πρώτη στιγμή απόλυτα συνεργάσιμος με τις αρχές.

Την ίδια ώρα, συνελήφθη και ο 36χρονος αν και παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για κλοπή.

Το δελτίο της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, σήμερα (10.05.2022) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 81χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 36χρονου ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη επίσης, κατηγορούμενος για κλοπή.
Ειδικότερα, σήμερα (10.05.2022) το μεσημέρι, ο 36χρονος αφαίρεσε από την οικία του 81χρονου ποσότητα ελαιόλαδου, έγινε όμως αντιληπτός και αφού διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, ο 81χρονος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθη ο 81χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων ενώ το εν λόγω κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.
Ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ