Ρέθυμνο: Δεσμεύσεις Αλέξη Τσίπρα για πολιτικές κατά της ακρίβειας και στήριξης του αγροτικού κόσμου από την Επισκοπή

Petite Perle 300×250

Σε σειρά δεσμεύσεων πάταξης της ακρίβειας και στήριξης του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, των μικρομεσαίων, της εργατικής τάξης και των συνταξιούχων, προχώρησε μιλώντας στην Επισκοπή Ρεθύμνου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της πολιτικής εκδήλωσης που οργανώθηκε στην κωμόπολη του Δυτικού Ρεθύμνου.

Οπρώην πρωθυπουργός εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης ειδικά για τα ζητήματα της ακρίβειας αλλά και για την αντιμετώπιση της πανδημίας κάνοντας συνεχείς αναφορές στο πως άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ την οικονομίας της χώρας και πως έχει σήμερα μετά την τριετή διακυβέρνηση από την Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο ίδιος δεσμεύθηκε για σειρά μέτρων πάταξης της αισχροκέρδειας και ενίσχυσης του τομέα της υγείας ενώ ειδικά για τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες, αφού άκουσε και τις δικές τους απόψεις προχώρησε σε σαφείς αναφορές για το πως ο ΣΥΡΙΖΑ ο προγραμματίζει την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα της χώρας. 

Η πολιτική εκδήλωση έγινε στην κεντρική πλατεία της Επισκοπής παρουσία των βουλευτών Ανδρέα Ξανθού και Παύλου Πολάκη, του πρώην Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δουλουμπέκης, στελέχη και ψηφοφόροι του κόμματος από όλο το νομό. 

Η υποδοχή του στην Επισκοπή έγινε με λύρες, λαγούτα και μαντινάδες ενώ οι κάτοικοι τους προσέφεραν λουλούδια. 

rethemnosnews.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ