H ενδεκάδα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκο

Petite Perle 300×250

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι στραμμένα απόψε (21:00) όλα τα βλέμματα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ντέρμπι με τους Πράσινους ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τους Πειραιώτες με τον Βατσλίκ μπροστά από τα δοκάρια και τους Λαλά, Σωκράτη, Αβραάμ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Εμβιλά και Μαντί, με τους Ρόνι Λόπες, Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Συνοπτικά η 11άδα: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μάντι Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ρόνι Λόπες, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (0-1), όπου είχε παρατάξει τους Ερυθρόλευκους με πολλές αλλαγές, επαναφέρει στην 11άδα του Ολυμπιακού τους βασικούς, χρησιμοποιώντας όλα του τα όπλα κόντρα στο Τριφύλλι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους, αφού από την περασμένη εβδομάδα με τη νίκη που πέτυχαν στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, κατέκτησαν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα. Το 3ο σερί και 47ο συνολικά στην πλούσια ιστορία τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Δικέφαλο του Βορρά (14/5) στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ