Τα σπάει διαφημιστικό σποτ στο Κεραμούτσι που αναβιώνει τον Κλήδονα ( βίντεο)

Petite Perle 300×250

 Ένα γύρισμα για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ  με πρωταγωνιστές γνώριμα πρόσωπα για την περιοχή του Μαλεβιζίου κάνει το Κεραμούτσι γνωστό σε όλη την Ελλάδα κι όχι μόνο.

Οι λήψεις είναι από το πανέμορφο χωριό όπου αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα.

H παρουσίαση γίνεται από την ηθοποιό Νεκταρία Γιανναδάκη ενώ για το άψογο αποτέλεσμα συνεργάστηκαν πολλοί δραστήριοι  άνθρωποι.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμουτσίου, Ηλιάνα Μαγκουσάκη με μήνυμα σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης  ευχαρίστησε ενθουσιασμένη τους  ανθρώπους που συνετέλεσαν για αυτό το αποτέλεσμα, κι όπως  θα δείτε κι εσείς όχι άδικα .    

«Η αναβίωση του Κλήδονα στο Κεραμούτσι γίνεται γνωστή σε όλη την Ελλάδα…και όχι μονο!!! Ευχαριστούμε τη lidl hellas που επέλεξε για τα γυρίσματα αυτού του σποτ το χωριό μας.

Η συνεργασία πολιτιστικού συλλόγου και τοπικής κοινότητας ήταν άψογη και φαίνεται στο αποτέλεσμα! Ευχαριστούμε την ηθοποιό Νεκταρία Γιαννουδάκη !Να ευχαριστήσουμε πολύ όσους συμμετείχαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα και ιδιαίτερα τη νεολαία του χωριού μας που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μεζεδοπωλείο Λυχνοστάτης και στο Πολιτιστικό σύλλογο Γαζίου!!!

Τον τόπο τον κάνουν οι άνθρωποι!!!!!»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ