Το συγκινητικό "αντίο" του Γιώργου Καμαρίτη στον ΟΦΑΜ

Petite Perle 300×250

Έπειτα από 6 πετυχημένα χρόνια με πολύ δουλειά ο Γιώργος Καμαρίτης μέσω ανάρτησης του είπε "αντίο" στον αγαπημένο του ΟΦΑΜ.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καμαρίτη:

Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια από την ημέρα που όλα ξεκίνησαν…Από την ημέρα που μια ιδέα γεννήθηκε σε μια παραλία κ έμελλε να γίνει σημείο αναφοράς στη ζωή μου.

Στη ζωή όμως, κάθε αρχή έχει κ ένα τέλος κ ο δικός μου κύκλος στη διοίκηση του ΟΦΑΜ έκλεισε. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν στο να κάνουμε αυτή την ιδέα, πράξη.

Να ξέρετε ότι αυτό που δημιουργήσαμε από το μηδέν, από το απόλυτο τίποτα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου κ μόνο περηφάνια αισθάνομαι γι' αυτό.

Παράλληλα θα ήθελα να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη για τα λάθη που έκανα, εάν στενοχώρησα ή αδίκησα κάποιους όλα αυτά τα χρόνια.

Λάθη όμως κάνουν μόνο όσοι προσπαθούν κ εγώ αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά κ με τη συνείδηση μου καθαρή γιατί προσπάθησα πολύ κ για πολλά.

Φεύγω όμως κ μ' ένα μεγάλο παράπονο, κυρίως από τον ίδιο μου τον εαυτό, που δεν κατάφερα να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός γηπέδου, που ήταν κ ο πρωταρχικός μου στόχος, αλλά δυστυχώς τα εμπόδια ήταν πάρα πολλά κ αξεπέραστα.

Ελπίζω στο μέλλον να μου δοθεί η ευκαιρία να υπηρετήσω το άθλημα που όλοι αγαπάμε από παιδιά, από ένα άλλο μετερίζι.

Αυτή η αγάπη για το άθλημα πρέπει να μας ενώνει όλους, για το καλό κ την πρόοδο του αθλήματος, αλλά κ να την μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ