Το Μαλεβίζι στη νέα Ν.Ε Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ έχει έντονη παρουσία καθώς αρκετά εκλεγμένα μέλη, δραστηριοποιούνται, κατοικούν ή έχουν κάποια σχέση με την περιοχή.
Εκτός από την Άρια Κορνηλάκη Βαμβουκάκη που από τις δύο κάλπες που είχαν στηθεί στο Γάζι και τον Κρουσώνα κατάφερε να συγκεντρώσει 861 ψήφους και στο γενικό της αποτέλεσμα να είναι τέταρτη με 2014 ψήφους, μεγάλης στήριξης έτυχε κι ο Παύλος Σκουλάς.
Ο κ. Σκουλάς είναι μόνιμος κάτοικος Γαζίου τα τελευταία δέκα χρόνια και μέρος σε εσωκομματική διαδικασία έπαιρνε για πρώτη φορά.
Στην κάλπη του Γαζίου αναδείχθηκε πρώτος με 543 ψήφους ενώ στον Κρουσώνα έλαβε 140 ψήφους. Πρωτιά σημείωσε επίσης και στον Πύργο Μονοφατσίου.
Οι 683 συνολικά ψήφοι του Μαλεβιζίου αποδείχτηκαν ιδιαίτερα πολύτιμοι καθώς στο γενικό αποτέλεσμα ήρθε τρίτος με 2304 ψήφους.
Ο ίδιος μέσω της «Φωνής του Μαλεβιζίου» ευχαρίστησε από καρδιάς τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε όλον το νομό που τον τίμησαν με την ψήφο τους.
Δηλώνει υπέρμαχος της σύνθεσης καθώς ο μόνος στόχος είναι η «παράταξη ενωμένη να ξαναγίνει μεγάλη».
Ο Παύλος Σκουλάς γεννήθηκε το 1982 στα Ανώγεια και είναι οικονομολόγος στο επάγγελμα.



