Τρία ακίνητα ψάχνει ο δήμος Μαλεβιζίου – Ένα χώρο στάθμευσης στην Αμμουδάρα και δυο για στέγαση διοικητικών υπηρεσιών στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Στο  δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης ανακοινώθηκε ότι ο Δήμος αναζητά νέους χώρους για μίσθωση για να χρησιμοποιηθούν ο πρώτος, ως δημοτικός χώρος στάθμευσης και δύο επιπλέον ακίνητα για τη στέγαση διοικητικών υπηρεσιών. Τα δύο τελευταία αναζητούνται στο κέντρο του Γαζίου και κοντά στο δημαρχείο.   

Το ακίνητο που  αναζητείται για στάθμευση είναι  στην Αμμουδάρα, και σύμφωνα με την απόφαση πρέπει να είναι περίπου 2.500 έως 3.000 τ.μ. έκτασης να είναι  όμορο ή πλησίον της παραλίας, στην περιοχή  από τη γέφυρα του Γαζανού ποταμού έως το ξενοδοχείο Appolonia Beach,  να έχει κατάλληλη διαμόρφωση και κλίση για να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τον σκοπό μίσθωσής του.

Επίσης  αναζητούνται μέσα στο Γάζι και κοντά στο  Δημαρχείο  δύο ακόμα  ακίνητα για να χρησιμοποιηθούν ως χώροι στέγασης διοικητικών υπηρεσιών.   

Το ένα ακίνητο θα πρέπει να διαθέτει ένα χώρο 300  έως 400 τ.μ.  για τη στέγαση διοικητικών υπηρεσιών και ένα χώρο 120 έως 170 τ.μ. που θα χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικός χώρος για τη στέγαση του αρχείου του δήμου.   Να είναι ισόγειο για να εξυπηρετεί και ΑμΕΑ  και να διαθέτει ή να μπορεί να κατασκευαστεί W.C

Το άλλο ακίνητο με τις ίδιες προϋποθέσεις  πρέπει να  έχει συνολικό εμβαδό από 200- 300 τ.μ..   

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ