Τοποθέτηση Νίκου Τζώρτζογλου λίγο πριν τις εκλογές της ΕΠΣΗ

Petite Perle 300×250

48 ώρες πριν τις εκλογές της ΕΠΣΗ ο πρόεδρος της Νίκος Τζώρτζογλου με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα δηλώνει "παρών" και μιλά για την επόμενη μέρα στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Αγαπητά μέλη των Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Λίγες ώρες πριν τις εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου θέλω να σας ευχαριστήσω δημόσια για την στάση ευθύνης, ήθους, συνέπειας και σοβαρότητας που κρατήσατε όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής διαδικασίας για τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Ηράκλειου.

Θέλω να σας τονίσω ότι μετά τις εκλογές όλοι θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ για μια νέα πορεία για ένα νέο ξεκίνημα που θα φέρνει στο επίκεντρο την συνεργασία, την κατανόηση, την συνεννόηση και τον σεβασμό για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στο Νομό μας.

Σε αυτή την πορεία προς το μέλλον κανένας δεν περισσεύει, υπάρχουν άξια και ικανά στελέχη και στις δύο παρατάξεις. Εγγυώμαι να είμαι ο θεματοφύλακας της σύμπνοιας με όλους όσους εκλεγούν έτσι ώστε να αναπτύξουμε και να αναδείξουμε ένα περιβάλλον ποδοσφαιρικού πολιτισμού (ανεξαρτήτως τις όποιες προσωπικές δικαστικές διαμάχες), το οποίο θα παραμείνει μακριά από την πόλωση την ανοίκεια φρασεολογία την ακατάσχετη χυδαιολογία ή τις προσωπικές στρατηγικές χειραγώγησης από γνωστό κυβερνητικό πρόσωπο.

Είμαι σίγουρος, όπως όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα θα επιλέξετε τους καλύτερους υποψήφιους και από τους δύο συνδυασμούς για να σας εκπροσωπήσουν, ώστε όλοι μαζί να συνδράμουμε για ένα ποιοτικότερο ποδόσφαιρο.

Με Εκτίμηση & Βαθύ Σεβασμό για την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια!

Νίκος Τζώρτζογλου

Πρόεδρος Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ελλάδος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ