ΗΠΑ: Γυναίκα γέννησε οι γιατροί έβαλαν το μωρό στην κοιλιά της και το ξαναγέννησε μετά από 11 εβδομάδες

Petite Perle 300×250

Με το μωρό της να έχει γεννηθεί πέντε μηνών και με σπάνια ασθένεια, μια μητέρα εμπιστεύθηκε ομάδα γιατρών η οποία έβαλε τον γιό της πίσω στην κοιλιά της, τον χειρούργησαν και τον ξαναγέννησε!

Μια απίστευτη ιστορία με ένα περιστατικό που σίγουρα δεν έχει ξανασυμβεί ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τις ΗΠΑ. Μια νεαρή γυναίκα γέννησε τον γιό της στις πέντε εβδομάδες με μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που θα δυσκόλευε τις κινητικές λειτουργίες του όσο μεγάλωνε.

Ενώ όλοι δεν τις έδιναν καν ελπίδες να ζήσει το μωρό, αυτή βρήκε μια ομάδα γιατρών από το Ορλάντο που ειδικεύεται στην εγχείρηση εμβρύων πριν καν γεννηθούν και επιχείρησαν το… ακατόρθωτο. Έβαλαν το νεογέννητο πίσω στην κοιλιά της μητέρας του και του έκαναν την απαραίτητη ιατρική επέμβαση στην πλάτη!

Λίγο αργότερα, γέμισαν την κοιλιά της νεαρής με ορό που θα βοηθούσε στην επαναδημιουργία του αμνιακού υγρού και τελικά τα κατάφεραν, με την γυναίκα να γεννά για… δεύτερη φορά το παιδί της μετά από 11 εβδομάδες!

@jaiden.ashlea

Reply to @alexxhailey open fetal surgery explained ♥️ sorry i look so rough I'm still on the hospital! #openfetalsurgery #spinabifida #fetalsurgery #LENOVOJUSTBEYOU

♬ original sound – Jaiden Ashlea

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ