Άλωσε την Πόλη ο Δημήτρης Κουτάντος

Petite Perle 300×250

Τρομερός στο Παγκόσμιο κύπελλο kick- boxing που πραγματοποιήθηκε στις 12-15 Μαΐου ο Δημήτρης Κουτάντος που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο στιλ του Point Fighting στην κατηγορία των 84 κιλών μέσα στην Κωνσταντινούπολη. 

Συνέτριψε τον Τούρκο και τον Αιγύπτιο και στον μεγάλο τελικό άφησε χωρίς… ανάσα τον έμπειρο Ρουμάνο και κατέκτησε την πρώτη θέση ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.   

Δείτε την ανάρτηση του στο διαδίκτυο μετά το χρυσό μετάλλιο:

Πριν λίγες μέρες είχα την τιμή να συμμετέχω στο παγκόσμιο κύπελλο kick- boxing ως αθλητής του συλλόγου Κένταυρος μέλος της WAKO HELLAS που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με πάνω από 2500 αθλητές από 29 χώρες από όλο το κόσμο.

Κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στο στιλ του Point Fighting και το κύπελλο στην κατηγορία των -84 κιλών.

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτήν την διάκριση γιατί είναι η πρώτη φορά που διακρίνομαι στο εξωτερικό σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση μέσα στην Κωνσταντινούπολη όπου τα σημάδια και τα στοιχεία του ελληνισμού είναι ακόμα έντονα και ορατά.

Ευχαριστώ τον δάσκαλο μου Gerontis Giannis τον κουμπάρο μου Γιώργος Πετουσης για την υποστήριξη και φυσικά την οικογένεια μου για όλη την στήριξη που μου παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και μπορώ να κάνω πρωταθλητισμό με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ