Απών ο Κρούνοσλαβ Σιμόν για την Εφές από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Petite Perle 300×250

Η Εφές Αναντολού θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (19/5, 19:00) στον πρώτο ημιτελικό της Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει να διαχειριστεί μια πολύ σημαντική απουσία.

Συγκεκριμένα, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν δεν θα δώσει το παρών στον ημιτελικό με τους ερυθρόλευκους, στερώντας έναν κομβικό παίκτη τη φετινή σεζόν για την τούρκικη ομάδα.

Ο Κροάτης μάλιστα επιβεβαίωσε ότι δεν αγωνιστεί στο Final Four, εξηγώντας πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του από τον πάγκο. «Θα είμαι στον πάγκο και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου από εκεί» εξήγησε χαρακτηριστικά. Ο Σιμόν είναι εκτός δράσης εδώ και περίπου δυο μήνες με πρόβλημα στο γόνατο, έκανε μάλιστα αγώνα δρόμου για να προλάβει το Final Four του Βελιγραδίου αλλά εντέλει δεν τα κατάφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο Κροάτης γκαρντ μετράει 6.9 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 0.5 κλεψίματα μ.ό. σε 27 αγώνες στην EuroLeague, ενώ στα 15 παιχνίδια ήταν βασικός μετρώντας 21:10 λεπτά κατά μέσο όρο.

Από την άλλη ο Ροντρίγκ Μπομπουά που είναι εκτός εδώ και μερικές εβδομάδες, προπονείται κανονικά αυτή στην «Stark Arena» και όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ