Το νέο Δ.Σ του Αλμυρού-Δεκτή η παραίτηση του Γιώργου Πάγκαλου

Petite Perle 300×250

Η ομάδα του Γαζίου έκανε δεκτή την παραίτηση του Γιώργου Πάγκαλου, ανακοινώνοντας παράλληλα το νέο Δ.Σ της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της ομάδας του Αλμυρού συνεδρίασε και αποφάσισε τα παρακάτω:

Α) Αποδέχεται την παραίτηση του Γ. Πάγκαλου, τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στο σωματείο όλα τα προηγούμενα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια, με υγεία & επιτυχία.

Β) Εύχεται συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον πρόεδρο και το Δ.Σ της ΕΠΣΗ μετά από την μεγάλη τους επιτυχία στις εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν στις 15/5/22. Θα ήθελε να τονίσει ότι το σωματείο μας θα είναι δίπλα τους και θα στηρίζει τις προτάσεις τους για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Μετά την αποτίμηση των πεπραγμένων της τελευταίας περιόδου, δηλώνει ότι ευχαριστούμε όσους βοήθησαν την περασμένη χρονιά, παράγοντες, χορηγούς, προπονητές, ποδοσφαιριστές, ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου και το Δημοτικό Συμβούλιο για την συμπαράσταση και τη βοήθειά του, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη μας, κ. Αρναουτάκη Σταύρο.

Μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ για την αποτίμηση της χρονιάς και το μέλλον της ομάδας, ενημερώνουμε τον κόσμο του Αλμυρού ότι το Δ.Σ απαρτίζεται πλέον από τους:

1. Μαυράκη Ιωάννη

2. Γαβαλά Θωμά

3. Κάββαλο Ιωάννη

4. Βίστη Εμμανουήλ

5. Γραμματικάκη Εμμανουήλ

6. Μαρνέλλο Εμμανουήλ

Υποσχόμαστε στον κόσμο του Αλμυρού και σε όλον τον κόσμο του Μαλεβιζίου που πίστεψε από την πρώτη στιγμή στην ομάδα μας ότι θ' αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό της ομάδας ώστε να πετύχουμε νίκες, επιτυχίες, ν' ανέβουμε σκαλοπάτι και ο Αλμυρός να έχει μια θέση στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ότι δεν θ' αφήσουμε κανέναν είτε να εκμεταλλευτεί το Δ.Σ. ή το Σωματείο μας για προσωπική προβολή ή όφελός του, είτε να πουλήσει παραγοντιλίκι. Εμείς οι 6 εναπομείναντες θα πάμε μπροστά με ζήλο και όραμα για την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε,

Για το Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ