ΟΦΑΜ: "Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο- Θα αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας"

Petite Perle 300×250

Συγνώμη από τον κόσμο του και από τον κόσμο της Αγίας Μαρίνας ζήτησε ο ΟΦΑΜ μέσα από ανακοίνωση του για την φετινή πορεία της ομάδας και τον υποβιβασμό στο Β τοπικό αλλά δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας για το μέλλον της ομάδας αφού στο Δ.Σ. σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση θα βρεθούν νέα πρόσωπα που έχουν όρεξη για δουλειά για να βρεθεί και πάλι ο ΟΦΑΜ εκεί που πρέπει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ:

Δυστυχώς η φετινή αγωνιστική περίοδος τελείωσε με το χειρότερο τρόπο, αφού η ομάδα μας υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία.

Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΑΜ κ της Αγίας Μαρίνας για την αγωνιστική εικόνα του συλλόγου.

Πέρα από τα όποια λάθη της Διοίκησης τα οποία κ αναγνωρίζουμε κ ξέρουμε πως να τα διορθώσουμε αλλά κ πως να τα αποφεύγουμε στο μέλλον, κάποιοι εξωγενείς παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε έναν σωστό αγωνιστικό προγραμματισμό κ τα πρώτα δείγματα για την εικόνα που θα είχε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα, είχαν ήδη φανεί από την προετοιμασία. Οπότε το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο αναμενόμενο αλλά πέρα για πέρα δίκαιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαστε να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας. Το κάναμε μια φορά, θα το κάνουμε άλλη μια φορά κ όσες φορές χρειαστεί στο μέλλον θα το ξανακάνουμε.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να οριστεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου όπου κ θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ. Από τις πρώτες συζητήσεις κ επαφές που έχουν γίνει, φαίνεται ότι θα είναι ένα συμβούλιο που θα απαρτίζεται από νέα άτομα, με όρεξη να προσφέρουν, δίνοντας έτσι έναν αέρα ανανέωσης κ αυτό όχι μόνο μας χαροποιεί αλλά είναι ενθαρρυντικό για το μέλλον κ τη βιωσιμότητα του ΟΦΑΜ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ