Κάτι ψήνεται στο Μαλεβίζι;

Petite Perle 300×250

Συνάντηση με εκλεκτούς καλεσμένους έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες  στην ταβέρνα Πλαγιά στο Μάραθος ιδιοκτησίας του προέδρου του χωριού Φάνη Κοκκινάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρευρέθηκαν πρώην και νυν άνθρωποι της αυτοδιοίκησης από το Μαλεβίζι με εμπειρία στα κοινά του τόπου, απλοί πολίτες και πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.
Το μενού εκτός από τα πλούσια εδέσματα είχε και πολλή συζήτηση για τα δημοτικά δρώμενα και τις επόμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση που είναι προγραμματισμένες να γίνουν τον Οκτώβριο του 2023.

Μαθαίνουμε ότι στην κουβέντα που έγινε εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός για τις επιδόσεις μέχρι σήμερα της δημοτικής αρχής του Μενέλαου Μποκέα, με τη στασιμότητα, την έλλειψη εμπειρίας και την καθυστέρηση που παρουσιάζεται στην υλοποίηση έργων που θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει.

Κοινή συνισταμένη όλων ήταν ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να βρεθεί κάποιος ικανός επικεφαλής με αξιόλογους συνεργάτες ,που θα μπορέσει να δώσει μία αναπτυξιακή πορεία στο Δήμο Μαλεβιζίου και συγχρόνως θα βελτιώσει την καθημερινότητα του δημότη. Συμφωνήθηκε στο επόμενο διάστημα να επαναληφθεί η συνάντηση με
περισσότερα άτομα που έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και έχουν τις ίδιες ανησυχίες για την προοπτική του τόπου τους και θέλουν να βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι για ένα πρωτοπόρο και ανταγωνιστικό Μαλεβίζι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ