Ηράκλειο: Έκλεβαν το ίδιο σπίτι μέχρι που τους έπιασαν

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνελήφθησαν, προχθές στο Ηράκλειο δύο Έλληνες – μια γυναίκα και ένας άνδρας – από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηράκλειου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμα Έλληνα, με όλους να κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι ο άνδρας και η γυναίκα έκλεψαν από επιχείρηση το χρηματικό πόσο των 55 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υπηρεσίας. Σε έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του άνδρα και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με ακόμα ένα άτομο, στις 17 Απριλίου και στις 9 Μαΐου είχαν διαπράξει δυο κλοπές από το ίδιο σπίτι, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 15.000 ευρώ και κυνηγετικό όπλο, ενώ η γυναίκα που συνελήφθη ήταν το πρόσωπο που τους παρείχε μεταφορικό μέσο για την τέλεση των κλοπών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες υποθέσεις κλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Related Articles