O ΟΦΗ στον παιδικό ξενώνα "Ηλιαχτίδα"

Petite Perle 300×250

Για άλλη μία φορά, παίκτες του ΟΦΗ επισκέφθηκαν τον παιδικό ξενώνα "Ηλιαχτίδα", μοιράζοντας χαμόγελα μαζί με τα δώρα τους,αναδυκνύοντας για μιά ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ ΟΦΗ .

Οι Χρήστος Μανδάς και Φιορίν Ντουρμισάι ήταν αυτή τη φορά εκείνοι που έδειξαν το φιλανθρωπικό πρόσωπο του συλλόγου, σε συνεργασία με τον χορηγό της ομάδας μας, τη Γαλακτοβιομηχανία Καλογεράκη.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

«Επίσκεψη στον παιδικό ξενώνα «Ηλιαχτίδα» πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Χρήστος Μανδάς και Φιορίν Ντουρμισάι, σε συνεργασία με τον χορηγό της ομάδας μας, τη Γαλακτοβιομηχανία Καλογεράκη

Δώρισαν τσάντες με τα ποιοτικά γαλακτοκομικά προϊόντα «ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ» στους γονείς και τα παιδιά του ξενώνα και ξεναγήθηκαν στις αίθουσες από τους ανθρώπους του Παγκρητίου Συλλόγου Γονέων & Φίλων παιδιών με καρκίνο, συνομιλώντας με την κοινωνική λειτουργό και την υπεύθυνη του ξενώνα, σχετικά με το έργο και την πολυεπίπεδη στήριξη που παρέχει από το 1992 η «Ηλιαχτίδα».

Η δωρεά του χορηγού μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον, αφού στον ξενώνα θα παραδίδονται γαλακτοκομικά προϊόντα «ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ» σε μηνιαία βάση.»

1
2
3
4
5
6

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ